زیست آنلاین: بر طبق تحقیقات انجام شده، محققان و کارشناسان محیط زیست دریافتند که در حدود نیمی از گیاهان و جانوران که در ۳۵ نقطه از نقاط زیستی متنوعی در جهان پراکنش دارند به دلیل تغییرات اقلیمی در معرض خطرات جدی قرار گرفته اند.
تحقیقات جدید مرکز "جان اینز" در بریتانیا نشان میدهد ممکن است بتوان گلکلم، کلم بروکلی، کلزا و دیگر محصولات کشاورزی را مهندسی کرد، تا برای کشت در جهانی که در حال تغییرات آب و هوایی است، مناسب باشد.
رئیس دفتر مجمع ملی هیات بینالدولی تغییر اقلیم( IPCC) اظهار کرد: نظرات دستگاههای مختلف را باید در مورد گزارش (SR۱.۵) افزایش ۱.۵ درجهای دمای کره زمین که اخیرا از سوی هیات بینالدولی تغییر اقلیم منتشر شده اخذ و در نهایت نظر رسمی دولت را در مورد این گزارش به IPCC اعلام کنیم.
کارشناس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر تاثیر منفی گرمایش جهانی روی حیات و بقای گونههای گیاهی و جانوری اظهار کرد: متاسفانه هنوز تاثیر گرمایش جهانی و تغییر اقلیم روی گونههای گیاهی و جانوری در کشور ما مورد مطالعه و تحقیقات جدی قرار نگرفته، اما در سایر کشورها در این زمینه مجموعهای از مطالعات روی گونههای مختلف از جمله خزندگان و به ویژه لاکپشتها ...
آبخوانهای ژرف به نوسان اقلیم، سریع پاسخ میدهندبر اساس مطالعه جدید متخصصان هیدرولوژی در دانشگاه پنسیلوانیا و کلمبیا، تغییرات در اقلیم میتواند به سرعت تأثیر خود را نشان دهد، حتی روی ژرفترین آبخوانهای آب شیرین.
رییس موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور گفت: ما درحیطه منابع طبیعی و محیط زیست با چند پدیده تهدیدکننده ازجمله تغییر اقلیم، تغییر کاربری اراضی و انقراض گونههای گیاهی رو به رو هستیم.
دومین روز از نشست نمایندگان عضو کمیسیون آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) صبح امروز با حضور تزیانا بوناپاسه معاون شمشاد اختر و نمایندگانی از ۲۵ کشور عضو اسکاپ و مسئولان و کارشناسان کشورمان برگزار شد.
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که با سبک کردن ساختمان ها، جاده ها و سایر زیرساخت ها در مناطق پر جمعیت، تغییر کشت و استفاده از شیوه های کشاورزی بدون شخم می توان گرما و یا سرمای بیش از حد و ناگهانی هوا را که از پیامدهای گرمایش زمین است، به میزان قابل توجهی کاهش داد.